SÄÄNNÖT JA OHJEET

Varaamalla myyntipaikan hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

Myyntipaikan vuokra maksetaan aina myyntijakson alussa.

Hintalaput tulostetaan Flaksitorilla tai kotona. Käytössämme on kassajärjestelmä, joka ohjaa viivakoodista myynnit suoraan oikealle asiakastilille. Tuotteet voi hinnoitella halutessaan käsin, jolloin ainoastaan tuotteen hinta ja myyntimäärä kirjautuvat kassajärjestelmään. Mikäli haluat tarkan raportin myynneistäsi, kannattaa tuotteet hinnoitella Kirppisvaraus-järjestelmän kautta. Hinnoitteluun käytetään ainoastaan viivakoodillisia Kirppisvaraus-järjestelmästä tulostettuja hintalappuja. Kotona tulostetuissa hintalapuissa tulee huomioida, että viivakoodi näkyy kokonaisuudessaan. Tuotteen hintaa muutettaessa tulee tehdä uusi hintalappu. Emme myy tuotetta, jonka hintalapun merkintöjä on muutettu.

Tavarat voi tuoda Flaksitorille myyntiajan alkamista edeltävänä päivänä, viimeisen aukiolotunnin aikana.

Tuotteiden on mahduttava myyntipaikkaan. Lattiatila tulee pitää vapaana. Tavaroiden kuljetusta varten olevat kassit ja laatikot tulee viedä pois, kun paikka on täytetty.

Tavaroiden tulee olla siistejä ja ehjiä. Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita. Tuothan varastoidut vaatteet myyntiin pyykkikoneen kautta. Flaksitorilla on oikeus poistaa myynnistä epäsiistit tuotteet.

Myyntipaikoilla ei saa myydä tupakkatuotteita, aikuisviihdettä, alkoholituotteita, elintarvikkeita, viallisia sähkölaitteita, huonekasveja, piraattituotteita, teräaseita, eikä lääkkeitä. Myyntipaikat on tarkoitettu yksityisten myyjien käytetyille tuotteille. Emme vuokraa myyntipaikkoja uusien tavaroiden kauppiaille. Flaksitorilla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomat tuotteet. Poistettuja tuotteita säilytetään 7 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään.

Henkareista. Flaksitorilta löytyy hyvä valikoima erilaisia henkareita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myyjät käyttävät vain Flaksitorin henkareita. Jokaisella myyjällä on käytössä 50 henkaripaikkaa.

Myyntipaikan peruutus tulee tehdä vuorokautta ennen myyntijakson alkua. Peruuttamattomasta paikasta perimme 20€ peruutusmaksun.

Myyntipaikan tulee olla tyhjä viimeistään tunti ennen sulkemisaikaa. Mikäli paikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, perimme 10€:n tyhjennysmaksun. Noutamattomia tavaroita säilytetään 7 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät Flaksitorin omistukseen.

Voit alentaa myyntipaikan tuotteet. Muista kertoa kassalla, jos haluat aloittaa alennusmyynnin. Kassajärjestelmä alentaa automaattisesti kaikki tuotteesi. Flaksitorilla on tarjolla valmiita 30%:n, 50%:n ja 70%:n alennuskylttejä.

Myyjä on vastuussa myytävistä tuotteistaan ja niiden alkuperästä. Flaksitori ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

Varkauksien estämiseksi meillä on käytössä tallentava kamerajärjestelmä. Hälyttimiä voi vuokrata kassalta. Flaksitori ei ota vastuuta varastetuista tai kadonneista tuotteista. Jos huomaat jonkun tuotteen kadonneen, katso löytyykö se jonkun muun myyntipaikasta tai kysy kassalta hintalaputtomia tuotteita.

Tilitys maksetaan myyntijakson päätyttyä käteisellä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilityksen yhteydessä.

Lahjoitukset hyväntekeväisyyteen voi tuoda kassalle myyntijakson päätyttyä.

7 vrk:n jälkimyyntijakso. Myyntijakson päätyttyä kannattaa varmistaa, ettei omia tuotteita löydy muista myyntipaikoista tai hintalaputtomien joukosta. Mikäli tavaroitasi on jäänyt Flaksitorille, kirjautuvat myydyt tuotteet asiakastilillesi. Mikäli jälkitilitystä ja myymälään jääneitä tavaroita ei noudeta 7 vrk:n sisällä myyntijakson päättymisestä, siirtyvät ne kokonaisuudessaan Flaksitorin omistukseen.

Myytävillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Pidätämme kaikki oikeudet ottaa myynnissä olevista tuotteista kuvia ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa. Pidätämme myös oikeuden sääntöjen ja hintojen muuttamiseen.