Otsikko 1 Otsikko 2 Otsikko 3
säännöt ja ohjeet hinnasto paikkakartta


ITSEPALVELU

  • 29€/VKO (6 MYYNTIPÄIVÄÄ)
  • 49€/2 VKO (12 MYYNTIPÄIVÄÄ)

Sisältää: Hyllykön tai pöydän, yhteisrekin, 50 henkaripaikkaa, nuppineulat,myyntipaikan päivittäisen järjestelyn ja 3 arkkia hinnoittelutarroja (99kpl). Lisäarkki hinnoittelutarroja 0,20€.

Tavarat voi tuoda Flaksitorille myyntijakson alkua edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana. Huomioithan, että olemme suljettuna maanantaisin. Mikäli myyntijaksosi alkaa tiistaina, voit tuoda myytävät tuotteesi Flaksitorille sunnuntaina viimeisen tunnin aikana klo. 15.00-16.00.

LISÄPALVELU

  • 10€

Sisältää: Hintalappujen kiinnittäminen, myyntituotteiden esillelaitto ja myyntipaikan tyhjentäminen. Lisäpalvelun ostaminen edellyttää, että tuotteet kuvaillaan selkeästi hintalapuissa ja myytävät tuotteet pakataan hinnoittelujärjestyksessä.

Lisäpalvelussa myytävät tuotteet tulee toimittaa Flaksitorille 2-4 päivää ennen myyntiajan alkamista. Tilityksen ja myymättä jääneet tuotteet voi noutaa myyntiajan päättymistä seuraavana päivänä. Huomioithan, että olemme suljettuna maanantaisin. Maanantaille osuva tilitys ja tuotteiden nouto siirtyy tiistaille.


TÄYSPALVELU
  • 49€/2 VKO (12 MYYNTIPÄIVÄÄ) + 1 ALEVIIKKO (6 MYYNTIPÄIVÄÄ)
  • PROVISIO 30% MYYDYISTÄ TUOTTEISTA

Sisältää: Hyllykön, yhteisrekin, henkarit, nuppineulat, 4 arkkia hinnoittelutarroja (132kpl), tuotteiden hinnoittelun, esillelaiton, myyntipaikan päivittäisen järjestelyn ja tyhjentämisen.

Täyspalvelussa myytävät tuotteet tulee toimittaa Flaksitorille vähintään viikkoa ennen myyntiajan alkamista. Tilityksen ja myymättä jääneet tuotteet voi noutaa myyntiajan päättymistä seuraavana päivänä. Huomioithan, että olemme suljettuna maanantaisin. Maanantaille osuva tilitys ja tuotteiden nouto siirtyy tiistaille.


VITRIINI

Vitriini on tarkoitettu myyntipaikan vuokranneille asiakkaille. Vitriinipaikka maksaa 1€/tuote.


HYVÄNTEKEVÄISYYSPALVELU

  • MLL Jokelan paikallisyhdistys

Myymättä jääneet tuotteet voit lahjoittaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Jokelan paikallisyhdistykselle. Hinnoittelemme hyväkuntoiset tuotteet kohtuuhinnoin yhdistyksen myyntipaikalle. Loput tuotteet toimitamme jatkokierrätykseen. Myyntituotto tilitetään yhdistyksen käyttöön. www.jokela.mll.fi